Als u op reis gaat wilt u natuurlijk niets aan het toeval overlaten. Een goede verzekering is daarom erg belangrijk. Als u een camper huurt bij Mijncamperhuren.nl is de camper standaard WA-Casco (all-risk) verzekerd maar u kunt er zelf ook voor kiezen om hier nog aanvullende verzekeringen zoals een eigen risicoverzekering, een annuleringsverzekering en een reisverzekering bij af te sluiten.

Met een extra verzekering zoals een reisverzekering of een annuleringsverzekering bezorgt u uzelf en uw reisgenoten meer gemoedsrust. Mocht er onverhoopt iets misgaan dan hoeft u zich met een goede verzekering geen zorgen te maken.

logoAllianz verzekeringen

De aanvullende verzekeringen sluit u bij ons af via Global Assistance van Allianz. Hieronder vindt u meer informatie over de verschillende verzekeringen van Allianz. Ook kunt u van alle verzekeringen vast de voorwaarden lezen en de geschatte premie berekenen.

Heeft u vragen over de verschillende verzekeringen? Neem dan contact met ons op. We vertellen u graag vrijblijvend meer.

Borg verlaging bij Eigen Risico verzekering

Bij enkele campers hanteren wij een borgverlaging van € 1000,- naar € 250,- bij het afsluiten van een Eigen Risicoverzekering.