Bij Bronckhorst Campers hebben wij verschillende type buscampers: California, Smallander, Achterhoeker en Bronckhorster. Van elke type buscamper hebben wij meerdere modellen.

Camper Bronckhorst XL (Grijs):

Camper Bronckhorst XL (Grijs) is onze eigenstijl camper met een mooie donker grijze hout motief. Deze is vergelijkbaar met "de Achterhoeker, maar dan 30 cm langer. Het keukenblok is voorzien van koelkast, fornuis en wasbak.  De camper is voorzien van een luifel en een schoonwatertank. Het slaap hefdak geeft overdag extra stahoogte en een extra slaap plek bovenin. Leef je in, dat je in Noorwegen in de vrije natuur staat en bovenin wakker wordt, met een panoramaview van 180 graden.

Video handleiding:

Voor de Achterhoeker hebben wij binnenkort een "Video Handleiding" , met deze korte instructie ben je op de hoogte van alle techniek in deze camper.

Inventaris:

De campers zijn van alle gemakken voorzien, zo is ook alle "Inventaris" aanwezig.

 

Genieten van de natuur en van de vrijheid? Dit geluk ligt niet ver weg! Met deze buscamper waant u zich in dit geluk. Met deze camper maakt u de mooiste roadtrips door Europa. De bus camper is van alle gemakken voorzien en is binnen enkele minuten compleet gereed op een camperplaats/camping. In vele steden is het ook toegestaan om te parkeren, ideaal voor de doorreis.

Zoek en Boek